klangrausch 2012

 Weekendtur til KlangRauschTreffen

15. - 17. juni 2012

 
  KlangRauschTreffen handler om folkemusik, dans og socialt samvær.

  Arrangementet afholdes i år for 7. gang i træk og finder sted i friluftsmuseet i Hösseringen i Nordtyskland. Her er omgivelserne og naturen tilsammen med til at skabe de perfekte rammer for en lille og intim udendørsfestival.

  Festivallen tager sit udgangspunkt i - og imellem museets gamle og charmerende huse og gårde, hvor man kan deltage i forskellige workshops, spontane sessions samt aftenbal, hygge eller fest til langt ud på natten. Musikken er traditionel folkemusik fra forskellige dele af Europa, og instrumenterne spænder bredt fra violiner og harmonikaer, over harper og fløjter, til sækkepiber, drejelirer og meget andet.

  Dronemusik Danmark tager sig af alt det praktiske. Vi arrangerer turen som vil ske fra et opsamlingssted i Danmark, og foregår i bus herfra og til Hösseringen tur/retur. Vi planlægger og sørger for transporten samt indkøb af festival - og campingarmbånd.

  Læs mere om selve festivallen på:
           ·    klangrauschtreffen.de

 


Praktisk info

    Pris: 650 kr. for medlemmer. 750 for ikke-medlemmer (betalingen inkluderer medlemskab)
    Tilmelding: Skriv en mail til dronemusik.danmark@gmail.com
. Sidste frist er 8.6.2012
    Afgang: Vi mødes på Flensborg station fredag omkring middag og kører derfra kl. 13:00
    Hjemkomst: Vi forventer at være tilbage i Flensborg Søndag kl 16.

Tilmelding

    Tilmelding til arrangementet foregår ved at skrive en mail til dronemusik.danmark@gmail.com hvori du anfører dit navn, telefonnummer og mailadresse, samt om du er medlem af foreningen eller ej. Når du har sendt denne mail bedes du indbetale deltagerbetalingen på foreningens konto.

Reg. nr.:  8401
Konto nr.: 1127036    
     (Husk at angive dit navn på overførslen!)

Du vil modtage bekræftelse pr. mail når din tilmelding er registreret