Dronetræf´19

I anledningen af Dronemusik Danmarks 10års jubilæum sætter vi dronemusik og – instrumentinteresserede fra hele landet stævne den:
Træffet henvender sig til musikere og musikinteresserede på alle niveauer; fra professionelle musikere til nysgerrige der ønsker at blive klogere på – og måske afprøve et instrument.
Programmet vil også byde på både større og mindre workshops hvor man kan lære sig melodier, gå i dybden med diverse instrumenter, udveksle erfaringer og meget mere efter behov. Der vil være rig mulighed for at spille sammen, udveksle erfaringer og få kontakt til andre ligesindede musikere.

Efrén López

Vi er stolte over at kunne præsentere et verdensnavn på Dronetræf´19 – nemlig den spanske musiker og multiinstrumentalist Efrén López, der vil være den drivende og musikalske kraft bag dette års træf. Efrén er komponist, producer og musiker med speciale i strengeinstrumenter fra mellemøsten, middelhavsområdet og centralasien. Han har medvirket på et utal af albums og i musikalske projekter med musikere og kunstnere fra hele verden.
efrenlopez_mientrasestesviv

Workshop: Dronemusik

Efrén vil i løbet af weekenden stå for en workshop i komposition, arrangement og improvisation indenfor modal musik (dronemusik). Målet med workshoppen er at eksperimentere med dronemusikken og dens begrænsninger samt dens muligheder i forhold til strukturer, harmonier, skalaer, tonearter og ornamentation.
Efrén López er anerkendt og respekteret for sin viden om – og musikalske evner inden for de musikalske traditioner omkring middelhavsområdet, mellemøsten og Indien, som han vil bringe med sig til denne workshop.

Workshop: Drejelire

Workshoppen henvender sig til drejelirespillere på begynder/let øvet niveau, og som ønsker at blive bedre på deres instrument. Fokus på snerreteknik, melodispil og sammensætning af disse samt opsætning og optimering af instrumentet
Underviser:
Nicolas Koch-Simms – er Danmarks første uddannede drejelirespiller med en kandidat i traditionel folkemusik. Ud over musikken er han desuden formand for foreningen Dronemusik Danmark.

Workshop: Melodier

Kort aftenworkshop

Spil med på kraftfule og udtryksfulde melodier fra dronemusikkens repertoire. Lær nye eller få genopfriske de gamle melodier, så du kan spille med når instrumenterne bliver taget frem.
Underviser:
Christian Mohr Levisen –  er et ungt og stærkt talent inden for den danske dronemusikscene. Han har et bredt repertoire som kommer til udtryk på både sækkepibe og drejeliren.

Workshop: Enkeltrørblad

Kort aftenworkshop

Inspirations- og erfaringsudveksling med enkelt rørblade. Kom, hvis du har lyst til at prøve at skære dit eget rørblad til f.eks. svensk sækkepibe, York-pibe, falsterpibe, eller lignende.
Sivene vi bruger har vi høstet ved Farø Dæmningen.
Underviser:
Anne Jensen- af mange bedre kendt som “Instrumentmagerens Kone” på middelaldermarkeder i Danmark. Hun er en dygtig og engageret formidler af tidlig musik og musikinstrumenter.

Pris

• Normalpris: 550 kr. *
• Medlemspris: 450 kr.
• Ung (under 18 år) eller studenterpris: 450 kr. *

* Er du ikke medlem af foreningen indgår et medlemskab i denne pris.

Koncert

Som afslutning på Dronetræf´19 vil der være en unik mulighed for at opleve Efén López ved en koncert i Rynkeby Kirke søndag kl. 16:00,  og hvem ved måske enda spille med.
Koncert er gratis og vil være åben for offentligheden.

Forplejning / overnatning

Dronemusik Danmark serverer morgen-, frokost og aftensmad lørdag, samt morgenmad og frokost søndag.
Der vil under hele træffet være mulighed for at købe øl og vand til rimelige priser, og der vil være rigelige mængder af te og kaffe til fri afbenyttelse.
Overnatning foregår på Rynkeby Friskole i fælles sovesal, så husk at medbringe eget sovegrej.
Ønsker man en mere privat/luksuriøs overnatning anbefales det at finde privat løsning i lokalområdet.

Hør Efrén López

Tid

5.-7. april 2019.
Programmet starter lørdag formiddag kl.09:00 og træffet afsluttes med en koncert ved Efrén López i Rynkeby Kirke søndag kl. 16:00
Ankomst kan ske fra fredag kl. 17:00, hvor der vil være  indkvartering, hygge og masser af god musik.
Et detaljeret dagsprogram for træffet følger ved tilmelding.
Sted
Dronetræf´19 afholdes i Rynkeby på Fyn, hvilket der er en helt særlig grund til: Her kan man nemlig opleve netop de instrumenter som foreningen arbejder med, afbilledet i hænderne på hele 31 musicerende engle som pryder loftet i den lokale kirke.
Vi er derfor begejstrede over at kunne invitere til dronetræf i netop denne lille fynske landsby, hvor der vil naturligvis være mulighed for at opleve kalkmalerierne med egne øjne i løbet af weekenden.
Træffet (inkl. overnatning) finde sted lige overfor kirken på: Rynkeby Friskole, Kirkevej 5, 5350 Rynkeby
Vi glæder os til at se dig
Mvh

Dronemusik Danmark

 


Dronetræf´19 bliver afholdt i støtte fra Rynkeby Kirke og menighedsråd
og 
Kunstfonden_LOGO_small_JPG