Hæderspriser

DMA Folk/World 2019

Dronemusik Danmark er i 2019 nomineret til en Danish Music Award folk/world i kategorien: "Årets Folk Formidler".

Prisen går til et medie eller forlag, koncertarrangør, festival eller andre som i perioden 01.10.2017 – 30.06.2019 har opnået fremgang og styrket sin position med et aktivt virke og et for genren og dennes publikum godt koncept og program.

Vi er i bestyrelsen utrolig stolte af at blive indstillet til denne hæderspris.

Vi vil gerne rette en stor tak til vores medlemmer og til alle som har været med til at bakke op omkring vores arbejde i det forløbende år.

 

dma_folk16_pix

OOaward

IMG_2285

OO Awards uddeles af Tempi - den danske genreorganisation for folk, world og beslægtede genrer. Prisen gives til enkeltpersoner, grupper, foreninger, virksomheder eller andre i Danmark, der har gjort sig bemærkede gennem en særlig præstation eller indsats for at fremme og udbrede musik med rødder. Priserne kan gives for musikalske præstationer, såvel som formidlingsindsatser.

Ud over hæder og eksponering, følges priserne op med præmie, modtagerne kan bruge i deres videre færd. Samtidig med at juryen kårer vinderne, gør de sig også tanker om, hvad man kan give vinderne som tillæg til prisen. Det kan være alt fra hjælp til PR, booking, indspilning, hjemmeside eller indspilningsudstyr.

Dronemusik Danmark har modtage hædersprisen OO award i kategorien "Access" for en "særlig indsats for at fremme og udbrede musik med rødder”.

Foreningen blev nomineret i kategorien Access, sammen med arrangører, bookere, iværksættere, spillesteder, festivaler og andre, der giver publikum og brugere adgang og lyst til at dyrke musikkens rødder.

I kategorien Access lægges særlig vægt på:

  • At indsatsens i særlig grad gør musikkens rødder relevante for publikum.
  • At indsatsen retter sig mod nye publikummer, lyttere og brugere.
  • At musikken og traditionerne er levende og inkluderende formidlet.
  • At indsatsen har tiltrukket publikum og brugere.

OO Award låner de to o’er fra ordet ’roots’, men de står også for oprindelse og omverden – og OO er derfor musik, der fortolker, fornyer eller formidler musikkens rødder.

Vi er i bestyrelsen utrolig stolte af at have modtaget denne hæder.

Vi vil gerne rette en stor tak til vores medlemmer og til alle som har været med til at bakke op omkring vores arbejde i det forløbende år.