En landsdækkende forening

 Vores formål er:

  • At formidle kendskabet brugen af droneinstrumenter i musikalske sammenhænge.
  • At tilrettelægge og fremme arrangementer som er relevante i forhold til ovenstående.
  • At skabe netværk og opbygge en videnekspertice indenfor ovennævnte områder.
Droneinstrumenternes historie repræsenterer en musikalsk kulturarv, som mange danskere ikke er bevidste om, men dog lader sig fascinere af. Den glemte – og ofte fremmedartede lyd bidrager i dag til nye og spændende klangbilleder, som trækker spor tilbage til den tidligste danske musikkultur. Instrumenterne er således med til både at videreføre – og forny en historisk musiktradition, der på én gang både udfordrer og raffinerer dansk musikkultur.
Dronemusik Danmark blev stiftet i 2009 og har til formål at fremme og understøtte disse unikke musikinstrumenters vækst i det danske kultur- og musikliv. Igennem koncerter, workshops og arrangementer med fokus på videndeling og udbredelse af droneinstrumenterne har foreningen spillet en vigtig rolle i at forene og understøtte dette spirende hjørne af dansk musikliv.

 Vi gør dansk musikliv rigere:

Dronemusik Danmark er et fællesskab for musikere og musikelskere: Som medlem af Dronemusik Danmark får du adgang til at leje instrumenter af foreningen og du får også rabat ved vores arrangementer samt udvalgte musikfestivaler i Danmark.