Karantæne-indspilning

Vi vil lave en karantæne-indspilning eller en “community session”, dvs. en Youtube-video hvor en hel masse mennesker spiller et stykke musik sammen – dog optaget hver for sig i behørig smitte-afstand.

Du har sikkert selv set et par eksempler på dem på det seneste.
Ellers klik for eksempel.

Stykket som vi skal spille er sammensat af to melodier: Anglaise og Vindmølledans og kan høre i viden til højre
 
SÅDAN GØR DU:
 

Grib dit instrument, et par hovedtelefoner og lav en indspilning af dig selv (lyd + video) – fx. på en mobiltelefon – hvor du spiller de to melodier sammen med/til youtube-video´en her på siden.

Vi opfordrer alle bidragsydere til at gøre sig umage med at lægge sig så tæt op ad denne indspilning som muligt rent tempo & timing-mæssigt, da det ellers blive et mareridt at synkronisere musikken i sidste ende… husk at stemme! 🙂

HENT PDF med noder og akkorder her

ARRANGEMENT:

  • Anglaise: Én gennemspilning af melodien i formen AABB.
  • Bro: Imellem de to melodier skifter tempo og taktart fra 2/4 til 3/4 over to takter. 
  • Vindmølledans. To gennemspilninger af melodien i formen AABB.
  • Slutning: = jf. videoen. 

Derudover er alskens musikalske bidrag i form af skidtspil, stemmespil, dynamik, pauser, grimasser, dans og andre spontane indfald hjerteligt velkomne!

HVORNÅR? 

Vi vil gerne have dit bidrag hurtigst muligt. Vi har oprindelig sat søndag d. 7. juni som frist, men har du brug for mere tid, så venter vi gerne lidt ekstra Herefter klipper vi alting sammen og offentliggør resultatet hurtigst muligt/når det er færdigt!
 
Send os dit bidrag

Skriv dit navn i din videos fil-navn og læg den op i Denne Dropbox-mappe… eller alternativt send den pr. mail vedhæftet eller med Wetransfer til dronemusik.danmark@gmail.com

Lidt inspiration

Melodi med 2. stemme 
Akkorder (i melodi #2)