KulturWeb

OPSTART 12. JANUAR 2020!

Undevisning på: Drejelire, Nøgleharpe og Harmonika

 

Undervisning:

Som noget helt nyt tilbyder Dronemusik Danmark, i samarbejde med Kulturskolen Skanderborg, nu undervisning i dit eget hjem - det sker via en ny online undervisningspakke som vi kalder KulturWeb.

Uanset om du er begynder, let øvet eller ekspert er her et tilbud hvor du i dit eget tempo og hjemme hos dig selv kan få et godt tilrettelagt forløb med undervisning, udvikling, vejledning og sparring omkring dit spil og dit instrument. Det er praktisk hvis du f.eks. bor langt fra en musikskole eller hvis du ikke har mulighed for at flytte dig for at få undervisning i de normale 20 min. om ugen.

KulturWeb tilbyder i første omgang undervisning på instrumenterne drejelire, nøgleharpe, og harmonika, men på længere sigt arbejdes der på at få flere instrumenter med.

Pakken indeholder:

Få undervisning derhjemme - online, og i dit helt eget tempo.

  • 6 tutorials/videoer på 5-20 min. hver, med musik, melodier og spilleteknik, som du kan afspille igen og igen, og med mulighed for nedsat hastighed
  • 8 små live lektioner med din lærer enten via Skype eller anden online platform
  • 2 hele dage på Kulturskolen i Skanderborg hvor du får masterclass med din lærer, sammen med de andre elever og lærere som medvirker i KulturWeb
  • Mulighed for at leje et instrument!

Info om pris til tilmelding kommer snart!

Lærerne i KulturWeb er:

Nicolas Koch-Simms - Drejelire

Nicolas er den første og eneste i Danmark med en konservatorieuddannelse i drejelire. Han er musiker, performer og kreativ iværksætter, og er har optrådt og undervist både i udlandet og herhjemme inden for både folkemusik, tidlig musik og barokmusik, og ny og elektronisk musik samt improvisation, teater og meget mere.

Elisabeth Klein - Harmonika

Elisabeth er født i Tyskland og uddannet klassisk pianist samt Master of Global Music. Til daglig spiller hun musik fra Balkan og på scenen kan man opleve hende med diverse teatergrupper, vokaltrioen Nevesta’s Voice og projekter som sammensmelter diverse stilarter. Gehørspil og improvisation er hjertet af Elisabeths kunstneriske og pædagogiske virke.

Perry Stenbäck - Nøgleharpe

Perry er multiinstrumentalist, og er oprindeligt fra Sverige men har boet, optrådt og undervist i Danmark de sidste mange år. Han har bl.a. spillet med Sebastian, Erann DD og Allan Olsen, og er en efterspurgt studiemusiker, og har modtaget flere priser og nomineringer for sit spil.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål eller bare er nysgerrig på KulturWeb så send en uforpligtende mail til
projektleder Nicolas Koch-Simms kontakt@nicolassimms.dk eller kontakt foreningen.

KulturWeb er realiseret i samarbejde mellem Kulturskolen Skanderborg og Dronemusik Danmark.
KulturWeb har modtaget støtte fra Projektstøtteudvalget for Musik, og Tønder Festival Foreningen.